Dragi prijatelji,

Iznajmite sebi vikendicu idealnu za odmor

HORSE RIVER – KONJSKA REKA
Savršen odmor je moguć  – dobrodošli.

Horse River, vikendica na Tari

Iznajmite vikendicu na Tari
Moderna bajka u prirodi

Moderna arhitektura, 3 Minuta od centra Sekulića i crkve Sv Lazara , na 4,5 km od Mitrovca. Ušuškano i izolovano od gužve, Minimalizam i nežna priroda, mir i tišina. Konfor, udobnost i toplina. Okruženo borovim drvećem, svedenost i moderne linije u kombinaciji sa prirodnim elementima kamenom i drvetom. Odmor od svakodnevnice, intelektualni mir. Sigurni samo da je Horse River pravi izbor za vaš odmor od svakodnevnice, ili pak za intelektualni rad za koji vam je potreban mir, red i tišina. Stoga nas kontaktirajte za sva dodatna pitanja koja možete imati, a mi Vam želimo toplu dobrodošlicu!

Smeštaj na Tari

Horse River vikendica na Tari

Objekat HORSE RIVER se nalazi u Sekulićima jednom od najlepših delova Tare, u regionu Centralne Srbije. Objekat  je udaljen 7 km od Zaovina.

Horse River logo

Dokumentacija pravnog lica

Potvrda o izvršenoj registraciji
Rešenje

Nacionalni park Tara

Nacionalni park Tara obuhvata planinski predeo u zapadnoj Srbiji koji je stavljen pod zaštitu 1981. godine. Zaštićeno područje površine od skoro 25.000 hektara pokriva najveći deo planinskog masiva Tare i Zvijezde omeđenog tokom Drine između Bajine Bašte u Srbiji i Višegrada u Bosni.