Dragi prijatelji,

Iznajmite sebi vikendicu idealnu za odmor

HORSE RIVER – KONJSKA REKA
Savršen odmor je moguć  – dobrodošli.

Horse River, vikendica na Tari

Iznajmite vikendicu na Tari
Moderna bajka u prirodi

Moderna arhitektura, 3 Minuta od centra Sekulića i crkve Sv Lazara , na 4,5 km od Mitrovca. Ušuškano i izolovano od gužve, Minimalizam i nežna priroda, mir i tišina. Konfor, udobnost i toplina. Okruženo borovim drvećem, svedenost i moderne linije u kombinaciji sa prirodnim elementima kamenom i drvetom. Odmor od svakodnevnice, intelektualni mir. Sigurni samo da je Horse River pravi izbor za vaš odmor od svakodnevnice, ili pak za intelektualni rad za koji vam je potreban mir, red i tišina. Stoga nas kontaktirajte za sva dodatna pitanja koja možete imati, a mi Vam želimo toplu dobrodošlicu!

Vikendica na Tari, stvorena za odmor i uživanje

Vikendica je sazdana sa mnogo ljubavi i kreativnost, unutrašnjost je malo umetničko delo i kao takva već je privukla pažnju mnogih ljudi koji vole odlaske u prirodu. Ispred same kuće nalazi se veoma lep prostor u kome možete uz vatru i čašu omiljenog vina i gitaru uživati u magičnom pogledu na zelene šumovite predele i planinu Taru. 

Kuhinja je opremljena svim potrebnim uređajima kao i escajgom čašama i tanjirima. Za konekciju gosti mogu koristiti high speed Wi-Fi. U dnevnoj sobi je i flat screen TV.  Takođe objekat poseduje i rasvetu.

Horse River logo